Tammi- ,helmikuussa saat Liedon uuden ekokosmetologi Elsan hoidoista -15% alennuksen. Ale lasketaan normaalihinnoista. 

Elsan hoidot:

Ekopharma ja Beauty Gar

Marinmetodit logo.jpg

MarinMetodit- toiminnallinen hieronta 3x60min

Tasapainota kehosi kehonhuollon, treenin ja hieronnan yhdistelmällä

MarinMetodit-hieronta on herättelevä, virkistävä ja avaava hoito, jossa käsitellään

selän lihaksia venytyksiä ja hengitysharjoituksia unohtamatta.  Hieronnassa käytetään räätälöidysti myös eteeristä öljyä, faskiapalloja tai guashaa tehostamaan hoitoa, nämä yleensä kuitenkin vasta toisella hoitokerralla. Tämä hieronta sopii kaikenikäisille ja on täydellinen hoito kipuilevalle, paljon istumatyötä tai -staattista seisomatyötä tekevälle tai toisaalta paljon kroppaa rasittavalle ja treenavalle. Liikkuvuustesti hieronnan alussa ja lopussa havainnollistaa kehossa tapahtuneet muutokset. Vuorovaikutteinen hieronta parantaa kehotuntemusta ja korjaa kehon asentoa. Tavoitteena on saada yhdessä uusia oivalluksia kehonhuollosta. Hoito vastaa yhtä treenikertaa, varaathan loppupäivän levolle :)

!Voit maksaa MarinMetodit hierontasi normaalien maksutapojen lisäksi seuraavilla liikuntaeduilla:  Smartum setelit tai Pay, Edenred,ePassilla, tykysetelit tai Eazybreak! Etsi sovelluksen liikuntapalveluista MarinMetodit ja maksa ennakkoon tai paikan päällä hoitolassa

190€

_DSC0592_preview.jpeg

GuaSha Hemmotteluhetki kasvoille 60min

Aineenvaihduntaa parantava ja kiinteyttävä kasvohoito

Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihosi tarpeiden mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion ja lymfaattisen Gua Sha -hieronnan. Kasvojen guashaus aktivoi ihon verenkiertoa, vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa, kiinteyttää veltostunutta ihoa, poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta sekä parantaa hoitavien tuotteiden imeytymistä. Jos kärsit purentalihasten kireydestä, tuo guasha rentoutta jännittyneisiin lihaksiin ja kasvojen lihakset rentoutuvat.

70€ (80€)

Beauty-garden-spa-tuotteet.jpg

Beauty Garden "Astu Puutarhaan" kasvohoito
60min

 

SUOSITTU! Superkosteuttaja pintakuivalle ja kuivalle iholle. Tuoksuelämys

Beauty Garden on ranskalaista satokausikosmetiikkaa, ts. ruokaa, 100% luomua, joka viljellään, kerätään ja pakataan käsin perinteistä tapaa kunnioittaen . Kasvohoidossa rentoutetaan keho ja mieli, kirkastetaan katse ja iho. Tuoksut vievät ihastuttavalle pikkumatkalle loppukesän runsaaseen puutarhaan.

Sopii kaikille ihotyypeille, paitsi jos olet allerginen mm. pähkinöille tai kamomillalle

70€ (80€)