MgZMOuGw.jpeg

Ayurvedinen hemmotteluhetki kasvoille 45min

Hengähdä hetki, helli ihoa

Ihanan hemmotteleva ja rentouttava ayurvediseen ihonhoitoon pohjautuva  kasvohoito iho-ja/tai kehyyppisi Vata, Kapha, Pitta mukaan. 

Hoito on ns. hiljainen hoito, jossa jutellaan vain hoidon alussa ja lopussa. Saat pysähtyä ja nauttia olostasi ihan rauhassa.

Hoito sis. alkurentoutuksen, pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan lämpimällä ayurvedisella öljyllä.

55€ (65€) 

Back Massage

2x45min klassinen hieronta

Täsmähoitoa kipukohdille

Klassinen, koulutetun hierojan tekemä tehokas hieronta valitsemallesi alueelle. Nyt edullisesti kahden hoitokerran pakettina. Voit maksaa hierontasi myös Smartum Paylla., Edenredillä tai e-Passilla. 

75€ (80€)

_MG_4143.jpg

'TAIVAS' hoitopaketti

sis. Ayurveda taivaallisen ihana hieronta & Pada Spa ayurvedinen jalkahoito (uutuus) 2h

Taivaallisen ihanaa! Taltuta stressi tällä

Taivaallisen ihana hoitopaketti sinulle, joka haluat erityisen rentouttavan, hoitavan ja ihoon, kehoon&mieleen syvemmin, parhaimmillaan jopa meditatiivisesti vaikuttavan hoidon.  Jalkojen ja pään, kasvojen & niskahartiaseudun ayurvedinen hoito , jossa jalat kylvetetään, kuoritaan, hierotaan ja hoidetaan pehmeiksi ja yläkroppa hierotaan pehmeäksi jumeista lämpimillä ayurvedisilla öljyillä. Hoito on ns. hiljainen hoito, jossa jutellaan vain hoidon alussa ja lopussa. Hoito toteutetaan ayurvedisen kauneudenhoidon mukaisesti Lakshmin ja Ayurveda Puran ayurvedisilla tuotteilla ja öljyillä kehotyypin tai sen hetkisen tarpeen mukaan.

Varaathan pienen hetken hoidon ptäätteeksi nauttiaksesi kupillisen ayurvedista teetä.

120€ (140€) 

Marinmetodit logo.jpg

MarinMetodit- tominnallinen hieronta 45min

Tasapainota kehosi kehonhuollon, treenin ja hieronnan yhdistelmällä

MarinMetodit-hieronta on herättelevä, virkistävä ja avaava hoito, jossa käsitellään

selän lihaksia venytyksiä ja hengitysharjoituksia unohtamatta.  Hieronnassa käytetään räätälöidysti myös eteeristä öljyä, faskiapalloja tai guashaa tehostamaan hoitoa, nämä yleensä kuitenkin vasta toisella hoitokerralla. Tämä hieronta sopii kaikenikäisille ja on täydellinen hoito kipuilevalle, paljon istumatyötä tai -staattista seisomatyötä tekevälle tai toisaalta paljon kroppaa rasittavalle ja treenavalle. Liikkuvuustesti hieronnan alussa ja lopussa havainnollistaa kehossa tapahtuneet muutokset. Vuorovaikutteinen hieronta parantaa kehotuntemusta ja korjaa kehon asentoa. Tavoitteena on saada yhdessä uusia oivalluksia kehonhuollosta. Hoito vastaa yhtä treenikertaa, varaathan loppupäivän levolle :)

!Voit maksaa MarinMetodit hierontasi Smartum seteleillä tai Paylla, Edenredillä,ePassilla, tykysetelillä tai Eazybreakillä! 

40€ (48€)