Marinmetodit logo.jpg

MarinMetodit- tominnallinen hieronta 45min

Tasapainota kehosi kehonhuollon, treenin ja hieronnan yhdistelmällä

MarinMetodit-hieronta on herättelevä, virkistävä ja avaava hoito, jossa käsitellään

selän lihaksia venytyksiä ja hengitysharjoituksia unohtamatta.  Hieronnassa käytetään räätälöidysti myös eteeristä öljyä, faskiapalloja tai guashaa tehostamaan hoitoa, nämä yleensä kuitenkin vasta toisella hoitokerralla. Tämä hieronta sopii kaikenikäisille ja on täydellinen hoito kipuilevalle, paljon istumatyötä tai -staattista seisomatyötä tekevälle tai toisaalta paljon kroppaa rasittavalle ja treenavalle. Liikkuvuustesti hieronnan alussa ja lopussa havainnollistaa kehossa tapahtuneet muutokset. Vuorovaikutteinen hieronta parantaa kehotuntemusta ja korjaa kehon asentoa. Tavoitteena on saada yhdessä uusia oivalluksia kehonhuollosta. Hoito vastaa yhtä treenikertaa, varaathan loppupäivän levolle :)

!Voit maksaa MarinMetodit hierontasi Smartum seteleillä tai Paylla, Edenredillä,ePassilla, tykysetelillä tai Eazybreakillä! 

40€ (48€)

_DSC0592_preview.jpeg

Hedelmähappohoitosarja x3

Ihoa kirkastava, siloittava ja tasoittava hoito

Kaipaako ihosi kirkastusta ja tasoitusta? Hedelmähappohoito on luonnollisilla hedelmähapoilla tehtävä turvallinen tehohoito. Suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa, sopii ihon ongelmien kuten aknen, arpien, ryppyjen ja maksaläiskien hoitoon - myös couperosa iholle.

75€ (80€)