top of page

 Tammikuun etu:

Kun varaat 60min tai yli kasvo-tai jalkahoidon Lietoon tai Turkuun, saat LAHJAKSI kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun. ( Edun arvo 20€)

0VKagQdw.jpeg

Detox syväpuhdistava kasvohoito 60min 

Kaunis, heleä ja puhdas iho ilman ikävää puristelua

detox kasvohoito syväpuhdistaa ja edistää kuona-aineiden poistumista iholta. Sisältää mm. aktiivihiiltä, koivuntuhkaa, valkoista ja vihreää savea, poimunlehteä, bataattia, punajuurta ja lakritsijuurta. Hoito viimeistellään ihotyypille sopivalla kasvonaamiolla. Lopputuloksena on puhdas, heleä, kaunis ja elinvoimainen iho! Sopii syväpuhdistukseksi kaikille ihotyypeille, kaikenikäsille, myös herkälle iholle, rosacea, POD, akne, atooppinen ym reagoiva iho

85€

_DSC0592_preview.jpeg

GuaSha Hemmotteluhetki kasvoille 60min

Aineenvaihduntaa parantava ja kiinteyttävä kasvohoito

Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihosi tarpeiden mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion ja lymfaattisen Gua Sha -hieronnan. Kasvojen guashaus aktivoi ihon verenkiertoa, vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa, kiinteyttää veltostunutta ihoa, poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta sekä parantaa hoitavien tuotteiden imeytymistä. Jos kärsit purentalihasten kireydestä, tuo guasha rentoutta jännittyneisiin lihaksiin ja kasvojen lihakset rentoutuvat.

85€ 

44677260_2164030600591056_6753051850586456064_n (2).jpg

Pada Spa Ayurvedinen Jalkahoito 60min
 

Rentouttavampi, holistinen jalkahoito

Pada Spa -jalkahoito on ayurvedaan pohjautuva jalkojen kokonaisvaltainen hoito. Hoito toteutetaan Lakshmin ayurvedisilla erittäin laadukkailla ja puhtailla luomutuotteilla. Tuotteet valitaan ayurvedisen kehotyypin ja/tai jalan ongelmien mukaan. Ayurvedisen tuhansia vuosia vanhan lääketieteen mukaan jalat ovat energiamme lähde ja mm. kaikki sisäelinten heijastuspisteet löytyvät jaloista. Tämän vuoksi jaloista on pidettävä erityisen hyvää huolta.

80€

bottom of page