Marinmetodit logo.jpg

MarinMetodit- tominnallinen hieronta 45min

Tasapainota kehosi kehonhuollon, treenin ja hieronnan yhdistelmällä

MarinMetodit-hieronta on herättelevä, virkistävä ja avaava hoito, jossa käsitellään

selän lihaksia venytyksiä ja hengitysharjoituksia unohtamatta.  Hieronnassa käytetään räätälöidysti myös eteeristä öljyä, faskiapalloja tai guashaa tehostamaan hoitoa, nämä yleensä kuitenkin vasta toisella hoitokerralla. Tämä hieronta sopii kaikenikäisille ja on täydellinen hoito kipuilevalle, paljon istumatyötä tai -staattista seisomatyötä tekevälle tai toisaalta paljon kroppaa rasittavalle ja treenavalle. Liikkuvuustesti hieronnan alussa ja lopussa havainnollistaa kehossa tapahtuneet muutokset. Vuorovaikutteinen hieronta parantaa kehotuntemusta ja korjaa kehon asentoa. Tavoitteena on saada yhdessä uusia oivalluksia kehonhuollosta. Hoito vastaa yhtä treenikertaa, varaathan loppupäivän levolle :)

!Voit maksaa MarinMetodit hierontasi Smartum seteleillä tai Paylla, Edenredillä,ePassilla, tykysetelillä tai Eazybreakillä! 

40€ (48€)

Perfect Feet

Striplac geelaus/kestolakka varpaankynsille

Pysyvä lakka varpaisiin turvallisemmalla geelillä

Turvallisempi geelaus/kestolakkaus, jossa ei hiota oman kynnen pintaa pois. Saat poistettua lakan helposti itse vain repäisemällä sen kynnen päältä. Striplac ei kuluta kynnen pintaa, eikä sitä tarvitse liottaa vahvoilla aineilla tai poistaa poraamalla. Kestolakkaus ei ole täysin luonnonmukainen palvelu. 

50€ (60€)

_DSC0592_preview.jpeg

Ayurvedinen tasapainottava kasvohoito kaikille ihotyypeille 70min
MIND, BODY, SOUL HOITO

Kaunis, heleä ja tasapainossa oleva iho 

Ayurvedinen kasvohoito keskittyy rentouttamaan ja tasapainottamaan ihoa, kehoa ja mieltä. Kasvohoito sisältää alkurentoutuksen,puhdistuksen, kuorintanaamion, kokonaisvaltaisen, taivaallisen ihanan ayurvedisen öljy- ja Kansa Wand hieronnan kasvoille, pään, niskan ja hartioiden alueelle ja käsille, ayurvedisen tehonaamion ja lopputuotteet sekä kotihoito-ohjeet & tuotesuositukset juuri sinun ihollesi.  

75€ (89€)

126436967_3338326942956102_1137946607750261189_n.jpg

Netra Hamsa Silmänympärysten Tehohoito ja Ripsikulmavärjäykset
 

Tämä hoito tasoittaa silminnähden silmänympärysihoa ja poistaa turvotuksen

Väsyneet ja rasittuneet silmät? Silmänympärysiho veltostunut? Silmäpussit, tummat silmänaluset? Ihon kimmoisuus madaltunut? Ilmejuonteita, juonteita, ryppyjä? Vastaus kaikkiin näihin ongelmiin on Netra Hamsa silmänympärysten tehohoito, joka poistaa jo yhdellä hoitokerralla väsymyksen ja stressin merkit. Silmänympärysiho on kosteutettu ja kimmoisa ja katse kirkas sekä levollinen.

Nyt tarjouksessa ripsikulmavärjäysten kanssa.

75€ (89€)