ekokauneushoitola täyttää

syyskuussa 3-vuotta!

Syntymäpäivien kunniaksi olemme laskeneet suosittujen hoitojemme hintoja syyskuulle.

Saat edun varatessasi hoidon Turun UUDELLE tai Liedon hoitolallemme. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuuksiin, eikä lahjakortilla maksettaviin hoitoihin.

SUPERALE hoidot ekokosmetologille, hierojalle ja MarinMetodeille,

ole hyvä!

EKOPHARMA Helsinki Kasvojen virkistys 30min

sophia-herukka_preview.jpeg

Kotimaisen EKOPHARMA sarjan kasvohoito sopii jokaiselle! Saatavana hajusteettomana, sopii herkälle iholle. Vegaaninen.

Pohjoisen marjojen elinvoimaa ihollesi, lempeää hoitoa iholle ja mielelle. Ekopharma kasvohoidot ovat EkoKauneushoitolan asiakkaiden kestosuosikkeja. Ekokosmetologi arvioi, onko ihollesi parasta kosteuttava, rauhoittava, puhdistava vai kiinteyttävä kasvohoito.

Hoito alkaa ihanalla rentoutuksella ja jatkuu ihollesi sopivilla tuotteilla tehdyllä kuorinnalla, hieronnalla ja tehonaamiolla. . Hoidon päättyessä on ihosi heleä ja mielesi tyyni, kotihoitotuotteet päivitetty ja iho valmis syksyyn.

30€ (40€)

 Vita Liberata pHenomenal Anti-age Suihkurusketus

Anette1.jpg

Kesä iholla, kesä mielessä!

Vita Liberata suihkurusketus sopii täydellisesti suomalaiselle vaalealle iholle antamaan kevyen tai halutessa tummemman rusketuksen. pHenomenal uute sisältää Odour Remove™-teknologian, joten se ei sisällä lainkaan tuoksua ja sopii herkemmällekin.

 

Kuori ihosi huolellisesti päivää ennen rusketukseen tuloa. Karvanpoistot ja kulmien  värjäykset kannattaa tehdä vähintään päivää ennen rusketusta. Paras rusketuspäivä on 1-3 päivää ennen h-hetkeä. Muistathan, että rusketus vaatii kehittyäkseen lopulliseen tulokseen 10-12 tuntia

35€ (45€)

 

2X45 MIN HIERONTA 

Klassinen hieronta

Ul0Dfo7w.jpeg

Jumit veks hieronnalla

 Yksi kerta ei usein riitä pehmittämään kipeitä ja jumiutuneita lihaksia. Nyt saat kaksi hierontakertaa edullisemmin, kun varaat ensimmäisen hieronnoista syyskuulle. Hieroja suosittelee sinulle sopivan hoitovälin 1. ja 2. hieronnalle, mutta voit myös itse valita sinulle sopivimman toise hoitokerran

Huom. Turussa hieronnat tehdään Kupittaankatu 122 pikkuhoitolassa

!Voit maksaa klassisen hierontasi myös SmartumPayllä!

65€ (80€)

Anumati Naturals Detox Syväpuhdistava Kasvohoito 60min

46441172_1935112506785324_81696006167802

Kaikille ihotyypeille,  myös kuivalle, couperosa-, POD- ja ruusufinni-iholle. Luomu, Made Safe & Vegaaninen, kotimainen

Tehokkaasti syväpuhdistava, kirkastava ja ihoa kosteuttava  luomukasvohoito. Aktiivihiilikuorinta imee epäpuhtauksia itseensä, kurkuma antioksidanttinaamio heleyttää ja kosteuttaa ihon.

Anumatin kasvohoito sisältää alkurentoutuksen, puhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, tehoaineiden imeytyksen ja EkoKauneushoitolan ihanan hieronnan kasvoille, päänahalle, niskahartiaseudulle, käsille ja jaloille. Kaikki kasvohoitomme sisältävät myös yksilöllisen ihoanalyysin ja kotihoito-ohjeistuksen.

65€ (85€)

Striplac kestolakkaus/geelaus sormen ja varpaan kynsille

Strplac.jpg

Kaunis, kestävä, helposti poistettava kestolakka

Haluatko kestävän lakkauksen, joka on myös helppo ja turvallinen poistaa? STRIPLAC on UV-/LED-kovetteinen peel-off-kynsilakka, joka kestää sormenkynsissä jopa 10 päivää ja varpaissa kuukaudesta kahteen. Huippukiiltävä lopputulos, joka kestää muuttumattomana lakan irrottamiseen asti. Lakkaa ei tarvitse hioa tai liuottaa haitallisilla aineilla pois, vaan se repäistään itse kynneltä. Hellävaraisempi ja turvallisempi kestolakka, huom! ei täysin ekologinen palvelu. Striplac-lakoissa on upea valikoima värien leikkiä! Vahvistaa omaa kynttä.

75€ (98€)

 

MarinMetodit- TOIMINNALLINEN 

HIERONTA 60min

Marinmetodit logo.jpg

Tasapainota kehosi

MarinMetodit-hieronta on herättelevä, virkistävä ja koko kehoa avaava hoito, jossa käsitellään jalkoja jalkaterästä polviin käsien ja hartioiden lihaksia, venytyksiä ja hengitysharjoituksia unohtamatta.  Hieronnassa käytetään räätälöidysti myös eteeristä öljyä, faskiapalloja tai guashaa tehostamaan hoitoa, nämä yleensä kuitenkin vasta toisella hoitokerralla. Tämä hieronta sopii kaikenikäisille ja on täydellinen hoito kipuilevalle, paljon istumatyötä tai -staattista seisomatyötä tekevälle tai toisaalta paljon kroppaa rasittavalle ja treenavalle. Liikkuvuustesti hieronnan alussa ja lopussa havainnollistaa kehossa tapahtuneet muutokset. Vuorovaikutteinen hieronta parantaa kehotuntemusta ja korjaa kehon asentoa. Tavoitteena on saada yhdessä uusia oivalluksia kehonhuollosta. Tunnin hoito vastaa yhtä treenikertaa, varaathan loppupäivän levolle :)

!Voit maksaa MarinMetodit hierontasi Smartumilla, Edenredillä,ePassilla, tykysetelillä tai Eazybreakillä!

60€ (65€)

Ayurveda Pura Uniikki Ayurvedinen Kasvohoito 90min

_DSC5419-2.jpg

Holistinen hoitokokonaisuus erityisen rentouttavaa hoitoa kaipaavalle. Luomu, perustuu tuhatvuotisiin ayurvedisiin ihonhoito perinteisiin

Ayurvedinen kasvohoito keskittyy rentouttamaan ja tasapainottamaan ihoa, kehoa ja mieltä. Kasvohoito sisältää alkurentoutuksen , puhdistuksen, kuorintanaamion, kokonaisvaltaisen, taivaallisen ihanan ja pitkän ayurvedisen öljy- ja Kansa Wand hieronnan kasvoille, pään, niskan ja hartioiden alueelle, käsille ja jaloille, tuhansia vuosia vanhan reseptin naamion ja lopputuotteet sekä kotihoito-ohjeet & tuotesuositukset. Tuotteet ja ayurvedahoitoöljyt valitaan hoidon alussa, sinun ei tarvitse tietää doshaasi eli kehotyyppiasi - ekokosmetologi arvioi ihosi tyyypin ja räätälöi hoidon juuri Sinulle sopivaksi. Varaathan pienen hetken hoidon päätteeksi nauttiaksesi kupposen ayurvedista teetä.

79€ (109€)

Wennberg BrowBoost & LashLift kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus

Browbost ja lashlift_wennberg_karoliinaK

Kotimainen, tutkittu ja turvallinen aine laminointiin ja kestotaivutukseen

BroBoost eli laminointi tarkoittaa omien kulmien tuuhennusta ja kohotusta käsittelemällä karvan rakennetta. Käsittely tehdään vain omalle karvalle ja lopputulos on usein hämmästyttävä. Kestotaivutuksella saadaan avattua katsetta ja taivutettua itsepäisiä ripsikarvoja ylöspäin. Käsittely sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kotihoito-ohjeet. Huom. ei täysin ekologinen palvelu

110€ (125€)