top of page

Kevään hoidot - musts & needs💚

Kevät tekee tuloaan ja ennen kuin huomaammekaan, on jo kesäkin ovella!


Mitä ihossa tapahtuu talven aikana?

Meidän sääolosuhteissa pintakuivuus, ärsytykset, ihottumat, kuivuus ja usein myös kuivuudesta johtuvat tukkeumat ovat tyypillisiä ihon ongelmia. Huokoset voivat olla laajentuneet ja siellä täällä on mustapäitä ja rasvaisemmalla iholla finnejä. Pimeys, kylmyys, tuuli ja viima rasittavat ulkoisesti ihoa. Talvella tulee helposti syötyä raskaampaa, makeampaa ja/tai huonommin sulavaa ruokaa kuin kesällä. Tämäkin näkyy ihossa. Allergiat ja ruusufinni sekä POD (perioraalidermatiitti) alkavat vaivata ärhäkämmin niin keväällä. Siitepölyallergia sa herkästi ihoallergiankin ärtymään ja atoopikoille kevät voi olla erityisen hankala talven kuivuuden jälkeen.


Kasvohoito näin ekokosmetologin ja ihonhoidon ammattilaisen näkökulmasta tulisi ottaa vähintään vuodenaikojen vaihtuessa, eli neljä kertaa vuodessa. Heleän, sileän, kuulaan, raikkaan ja näpyttömän rauhallisen ihon saa säännöllisellä iholle räätälöidyllä kotihoidolla sekä 6-8 viikon välein hoitolassa tehtävillä kasvohoidoilla.


Mitä hoitoa ekokosmetologisi sitten suosittelee näin keväällä?

Kaikille ihoille ja ihotyypeille sopii mekaaniton ihonpuhdistus Detox syväpuhdistava kasvohoito 60min. Tunnin hoidon hinta on 85€ ja se sopii myös herkälle ja ruusufinniselle iholle. Jos kuivuus ja kimmoisuuden menetys on ongelmasi, on Beauty Gardenin superkosteuttava 'Astu Puutarhaan'

kasvohoito Sinulle paras. Herkullisilla luomupuutarhan antimista valmistetuilla tuotteilla saadaan ihosta sileä, heleä ja ah, niin pehmeä. Lempeä kasvojen, decolleten, niskahartiaseudun, pään ja käsien hieronta kruunaa rentoutuksen. Hoito sopii kaiken ikäisille, mutta on erityisen hyvä aikuiselle iholle. Hinta 90€.


Mitenkäs sitten muu keho?

Jalkahoito on lähestulkoon jokaiselle tarpeen talven jälkeen. Iho on usein kuiva. Jos känsiä ja kovettumia tai muita varsinaisia ongelmia on kotikonsteilla mahdoton saada pidettyä kurissa, olet ehdottomasti jalkahoidon tarpeessa. Paksuuntuneita kynsiä ei kotona saa hoidettua. Jos tarvitset sekä kasvohoidon että jalkahoidon, helpoin ja tehokkain on kasvo- ja jalkahoidon 90min yhdistelmäpaketti 'The- Best'. Hoitopaketin hinta on 135€ ja sillä saamme sekä jalat että kasvot talven jäljiltä kuntoon. Tunnin Uniikki jalkahoito on jalkahoidoistamme suosituin. Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, rasvauksen, kynsien siistimisen, halutessa lakkauksen sekä rentouttavan ja nesteitä liikkeelle laittavan hieronnan varpaista lonkkiin. Tunnin jalkahoito maksaa 75€.Kevään juhliin ja menoihin saat herkullisen kevyesti ruskettuneen ihon suositulla luonnollisella suihkurusketuksellamme. Rusketuksen hinta on 45-50€ euroa valitsemasi rusketusuutteen mukaan. Kuori iho huolellisesti ennen rusketukseen tuloa tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Rusketus kehittyy iholla 10-16 tuntia haluamasi lopputuloksen mukaan. Itse Hoito kestää max 30min. Kehiteaine pestään vaikutusajan jälkeen kotona suihkussa pois. Helppoa, nopeaa ja mieltä piristävää - kuin lomalla olisi käynyt!


Kasvojen kehys ovat kulmakarvasi, eikö? Silmiin saat syvyyttä ripsien taivutuksella ja/värillä. Ripsien ja kulmien kestovärjäys piristää aina ilmettä. Meillä löytyy värivaihtoehtoja perinteisestä ruskeasta & mustasta kastanjaan, punaiseen ja harmaaseen. Ripsikulmavärin hinta on 35€. Kun haluat lisää näkyvyyttä katseeseen ja upeat leveämmän ja tuuheamman näköiset kulmat, on ratkaisusi Lash Lift ja BrowBoost eli ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi eli karvojen kohotus/taivutus. Ripset ja kulmat värjätään myös tässä käsittelyssä ilman lisäkustannusta. Kokeile molempia pakettihintaan alennuksella 130€ (norm. 150€).


Löysitkö näistä hoidoista sen mitä tarvitset ja haluat? Uskoisin niin, mutta kurkkaa vielä ajanvarauksestamme muut hoidot www.karoliinak.net/ajanvaraus . Voit myös soittaa, jos ja kun mieleesi heräsi kysymyksiä.


Olet lämpimästi tervetullut rentoutumaan ja uudistumaan hoitoihimme Lietoon ja Turkuun! Pedit, rusketusteltta ja ekokosmetologisi ovat valmiina Sinua varten!


Olet Tärkeä!

/ ekokosmetologisi Karoliina
31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page