top of page

Vartalon keväthuolto

Kevään saapuessa talvisaappaat ja päällystakit vaihtuvat keveämpiin ja keväisempiin vaatteisiin. Vaatteiden alla koko talven suojassa uinunut vartalon iho kaipaa juuri nyt kunnon herättelyä ja keväthuoltoa. Iho on sinun suurin elimesi ja se on päälläsi joka ikinen päivä ja yö, joten sinun kannattaa pitää siitä erityisen hyvää huolta. Kokosimme sinulle muutaman keväisen vartalonhoitovinkin, joiden avulla hellit ihosi jälleen kirkkaaksi ja pehmeäksi.  1. Kuivaharjaus ja/tai kuorinta


Vartalon ihon kuorinta ja/tai kuivaharjaus tulisi kuulua ihonhoitorutiineihin läpi vuoden, mutta monesti kuitenkin unohdamme hoitaa sitä talvella, kun peitämme ihon paksulla vaatekerroksella. Talven aikana vartalon iho kerää itseensä kuollutta ihosolukkoa, jolloin iho näyttää samealta ja harmaalta sekä tuntuu kuivalta ja karhealta.

Kuivaharjaus kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihosi pinnalta, tekee ihostasi sileän ja kirkkaan sekä ehkäisee ihokarvoja kasvamasta sisäänpäin. Kuivaharjaus kiihdyttää pintaverenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet pääsevät poistumaan helpommin ihosi kautta. Kuivaharjaus on myös tehokas apu selluliitin hoidossa, sillä säännöllisellä kuivaharjauksella rasvakertymät tasoittuvat ja iho kiinteytyy. Kuivaharjauksella on lisäksi terapeuttinen vaikutus mieleemme ja harjaus on hyvä tapa purkaa stressiä ja hemmotella itseä. Kuivaharjaukseen käy hyvin verkkokaupastamme löytyvä Lapinniemen Helmi kuorintahanska. Harjaa aina sydämeen päin, kevyen napakalla otteella. Ihon kevyt punoitus on herkemmällä iholla normaalia, mutta älä hankaa kuitenkaan liian kovaa. Tee kuivaharjaus mielellään päivittäin ennen suihkua, jotta saat huuhdeltua kuivan, kuolleen ihon pois. Levitä suihkun jälkeen laadukas vartalon kosteusvoide iholle.


Vartalon kuorinta suihkussa ajaa saman asian kuin kuivaharjaus. Voit käyttää vartalollasi karkeampaa kuorintaa kuin kasvoillasi. Esim. Beauty Garden Kehäkukka-punajuuri kuorinnan sisältämät kehäkukkaöljy ja punajuuresta saatu sokeri tekevät ihostasi välittömästi todella pehmeän. Punajuuresta saadut sokerirakeet toimivat kuorivina rakeina tässä uniikissa tuotteessa, jossa on kesäinen kehäkukan tuoksu. Kuoriessasi vartaloasi, kiinnitä erityistä huomiota kuiviin kohtiin ihollasi, kuten kantoihin, kyynärpäihin ja polviin. Hiero näitä kohtia reippaammin pienin pyörivin liikkein. Hyvin kuoritulla iholla päivetyskin kestää pidempään!
2. Ihokarvojen poistaminen sokeroinnilla


Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja hygieeninen tapa poistaa karvoja vartalon iholta. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, karvanpoistoon tarkoitetulla lämpimällä sokerimassalla, jolloin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeroinnin ansiosta karvankasvu hidastuu ja karva muuttuu pehmeäksi eikä se kasva pistelevänä sänkenä takaisin. Koska sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, voidaan sillä poistaa karvat turvallisesti ja hellävaraisesti myös intiimialueilta. Sokerointi kuorii samalla ihon pinnalta kuolleen ihosolukon, jättäen ihon silkinpehmeäksi. Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille.

Varaa oma sokerointisi nyt www.karoliinak.fi/ajanvaraus. Huomioi, että Marin sokeroinnit (sääret, reidet, bikini, kainalo, rinta, selkä, vatsa, kädet ja paketit) ovat tarjouksessa huhtikuun ajan -30% normaalihinnoista!


3. Ihon kosteuttaminen

Vartalon iho janoaa kosteutta samalla lailla, kun kasvosikin. Keväällä ja kesällä vartalon kosteutukseen riittää kevyempi vartalovoide tai -öljy, kun talvella. Vartaloöljyt ravitsevat, kosteuttavat sekä tuovat ihanaa hehkua ihollesi. Vartalovoiteita löytyy moneen lähtöön; on kosteuttavia, kiinteyttäviä ja sävyttäviä. Valitse itsellesi sopiva vartalovoide meidän laajasta valikoimastamme ja muista kosteuttaa ihosi sillä säännöllisesti.


4. Suihkurusketus

Talven jäljiltä ja auringon puutteen vuoksi, monien iho on kalpea ja vaalea keväällä, ja hameiden ja shortsien päälle laittaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Voit kuitenkin antaa ihollesi elinvoimaista ilmettä ja tervettä sävyä suihkurusketuksen avulla. Luonnolliset ja turvalliset Vita Liberatan rusketusuutteet tuovat aidon näköisen, kerrostettavissa olevan päivetyksen iholle, joka näyttää heti upealta ja hehkuvalta! Aikaa kuluu hoitolassa käynnille vain 30minuuttia. EkoKauneushoitolassa on kuutta eri rusketusuutetta eri sävyisten lopputulosten saavuttamiseksi, joten saat haluamasi kevyen rusketuksen tai kunnon tumman päivetyksen.

Kun tulet suihkurusketukseen kuori ihosi vähintään kerran huolellisesti. Tämä takaa tasaisemman ja pitkäkestoisemman rusketustuloksen. Tule kuitenkin itse rusketukseen täysin puhtaalla iholla, jossa ei ole voiteita, meikkiä, deodoranttia tai hajuvettä. Suihkurusketus kestää iholla viikosta kolmeen viikkoon riippuen ihostasi ja elämäntavoistasi. Rusketus kannattaa varata iltaan tai vapaa-päivälle, koska se tummuu ja kehittyy 8-12 tuntia hoitolassa tehdyn rusketuksen jälkeen. Suihkurusketuksen hinta riippuu valitusta uutteesta 35-45€ välillä. Varaa aikasi suihkurusketukseen Turun tai Liedon ekoKauneushoitolassa täältä.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page