top of page

Sokerointi

HILLA HELLÄ TAI LAPINNIEMEN HELMI:

KOTIMAISET, VEGAANIT JA HAJUSTEETTOMAT HELLÄVARAISET SOKERIT

Sokerointi on täysin luonnollinen ja hellävarainen tapa poistaa karvoja.

Varaa sokerointisi Liedon tai Turun Ekokauneushoitolaan ja pidä vapaata sheivaamisesta!

MITÄ SOKEROINTI ON?

Sokerointi on ammattimainen ja hygieninen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokerointi on hellävaraista iholle, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan ja vesiliukoisena aineena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Tämän vuoksi sokerilla saadaan hellävaraisesti lyhyet karvat myös intiimialueelta, kuten kainaloista ja bikinialueelta. Sokerointi tekee iholle hyvää, sillä se myös kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Sokerointi tehdään aina niin nopeasti ja hellävaraisesti kuin mahdollista.

HUOMIOITAVAA
Jotta saat kaiken hyödyn irti sokeroinnista ja tulos pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään, tulee poistettavan karvan olla vähintään 3 mm pitkää ja sinun tulee hoitaa ihoasi myös sokerointien välillä.

Kuori ihoasi hellävaraisesti kerran viikossa kuorinta-aineella tai kuorintahanskoilla. Pidä taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen ja 2 jälkeen sokeroinnin.
Kosteuta ihoasi päivittäin sille sopivalla voiteella. Tule sokerointiin kuitenkin ilman voiteita ja deodoranttia. 
Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän siis tänä aikana hikoilua, uintia, saunomista sekä sokerointialueella deodoranttia, hajuvettä ja itseruskettavia tuotteita.
Ihosi on herkkä auringolle noin viikon sokeroinnin jälkeen. Suojaa aina ihosi luonnollisella aurinkovoiteella.

BRASSI, BIKINI VAI STRING?

Brasilialaisessa sokeroinnissa tai tuttavallisemmin brassissa, genitaalialueelta poistetaan karvoitus kokonaan edestä ja takaa tai jätetään pieni alue asiakkaan toiveesta riippuen. 

Bikinisokeroinnissa poistetaan ne karvat, jotka jäävät perinteisten bikinien ulkopuolelle. Stringissä taas poistetaan karvat, jotka jäävät string-mallisten alushousujen ulkopuolelle edestä ja takaa.

bottom of page