top of page

Sophie la girafe on rakastettu vauvalelu ympäri maailman. Vuonna 2013 sen rinnalle suunniteltiin Sophie la girafe Cosmetics - turvalliset, ECOCERT-sertifioidut ja herkällekin iholle soveltuvat ihonhoitotuotteet. Sarjan taustalla toimii suomalainen perheyritys Alva Organics Oy, joka haluaa luoda turvallisia tuotteita kaiken ikäisille - vastasyntyneistä vauvoista aikuisiin.

Tuotteissa ei ole  käytetty vahvoja eteerisiä öljyjä ja sopivat näin myös herkkäihoisille. Koko tuoteperhe on 100% vegaaninen, gluteeniton ja pähkinätön. Tuotteet eivät sisällä myöskään ristikkäisallergeeneja kuten kehäkukkaa, päivänkakkaraa, peltokortetta.

Sophie la girafe Cosmetics- tuotteissa käytetään arvokkaita ja luomulaatuisia valkoisen teen lehtiä, jotka auttavat parantamaan ihon luonnollista suojaa ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Luomulaatuinen laventelivesi ja -uute rauhoittavat ihoa ja ehkäisevät ihoärsytyksiä. Jojoba- ja aprikoosinsiemenöljy hoitavat herkkää ihoa hellävaraisesti. Pohjoinen mustikkaöljyuute rauhoittaa ja tukee ihon toimintoja ehkäisten ihoärsytyksiä ja vaikuttaen antioksidanttisesti.

bottom of page