top of page

Kiertin tuotteet valmistetaan mahdollisimman pitkälle Suomessa. Suurimmassa osassa kankaita materiaali tulee maahan lankana ja neulotaan Suomessa kankaaksi. Loput kankaista tulevat Suomeen painamattomina ja ompelemattomina kangasrullina. Osa kankaista painetaan käsin Porvoossa, osa taas koneellisesti Aitoossa käyttäen 25 % aurinkosähköä. Tuotteet ommellaan joko Porvoossa tai Pirkanmaalla ja pakataan ja tarkistetaan Porvoossa. Kaikki tuotanto tapahtuu siis aikuisin käsin. Suurimmalla osalla käyttämistämme kankaista on Öko-tex -sertifikaatti läpi koko tuotantoketjun. Tämä takaa, ettei tuotteessa ole jäämiä haitallisista aineista.  Tuotteiden pesu 60´asteessa. 

 

Bambuinen tiskirätti on kaksinkertaista kotimaista bambujoustofroteeta, ja todella imukykyinen. Sopii niin keittiöön tiskirätiksi, kuin kaikkeen kodin yleissiivoukseen. Pölyjen pyyhinnässä tämä rätti toimii pintarakenteensa ansiosta sekä kuivana että märkänä. Kovan imukykynsä johdosta tämä on hieman hitaammin kuivuva kuin hamppuinen tiskirätti, mutta ei silti ala helposti tuoksahtaa tunkkaiselta.

Materiaali on 82 % pehmeää bambuviskoosia ja kestävyyttä on tuomassa 18% polyesteria. 

Hamppuinen tiskirätti on karheampi, ja sopii hyvin kaikkeen hankaukseen – naarmuttamatta kuitenkaan pintoja. Lapsiperheiden suosikki! Erään vakioasiakkaamme sanoin: ”Tällä lähtee jopa se sementoitunut puuro syöttötuolista”. Hamppuinen tiskirätti on yksinkertaista kangasta ja kuivuu nopeasti. Materiaali on 88% hamppu-puuvillasekoitetta ja 12% polyesteria. 

Bambuinen lattiapyyhin on kaksinkertaista bambujoustofroteeta. Sopii sekä pölyjen kuivamoppaukseen, että kostea-/nihkeäpyyhintään. Sopii noin 40 cm leveisiin lattianpesuvälineisiin. Toki tämä pyyhin imaisee myös ihan sillään kaatuneen vesilasin tai pyyhkäisee lemmikin ja omistajan kurajäljet eteisestä. Materiaali on 82 % pehmeää bambuviskoosia ja kestävyyttä on tuomassa 18% polyesteria. 

Keittiöpyyhe on Euroopassa valmistettua puuvillapellavaa (50% / 50%). Materiaali on loistava keittiöpyyhe-käytössä, sillä se ei juurikaan nukkaa ja tulee muutaman pesun jälkeen erittäin imukykyiseksi. Kutistuma pituussuuntaan noin 5 %, kuositellaan kosteana pituussuuntaan venyttäen. Valmistus: Kangas on valmistettu Euroopassa. Pyyhkeet leikataan Aitoossa, painetaan samassa paikassa osittain aurinkosähköä käyttäen (laskennallisesti joka neljäs pyyhe on painettu täysin aurinkosähköllä), ommellaan Pirkanmaalla ja viimeistetään Porvoossa.

Meillä ei juuri nyt ole näyttää tuotteita.

bottom of page