top of page

Maksutavat

Maksutapana verkkokaupassa on luotettava Stripe maksunvälittäjä, jonka kautta voit maksaa käyttämällä debit- tai luottokorttia. Maksutavaksi on mahdollista valita myös PayPal tai voit maksaa käteismaksuna suoraan verkkopankkisi kautta.

GDPR tietosuojaseloste

Yksityisyydensuoja 

Tietosi ovat turvassa EkoKauneushoitola & Shop karoliina K:lla. Käytämme tietojasi ainoastaan kertoaksemme uutuuksista, ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Rekisterinpitäjä
EkoKauneushoitola karoliina K/Tmi Karoliina Käyhkö (y-tunnus 2783285-1) 
Toimipaikat Lieto & Turku:
Hyvättyläntie 10 A 21420 Lieto ja Kupittaankatu 110& 122 20810 Turku

sähköposti karoliina.kayhko@gmail.com, puhelin: 0400 828242 

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö Karoliina Käyhkö-Leppänen, sähköposti: karoliina.kayhko@gmail.com, puhelin: 0400 828242 

Rekisterin nimi
EkoKauneushoitola & Shop karoliina K:n asiakasrekisteri

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on: 

Asiakasrekisterin tietoja käytetään EkoKauneushoitola & Shop karoliina K:n asiakassuhteen hoitamiseksi ja hoitolassa asiakasturvallisuuden takaamiseksi. 

Rekisterin tietosisältö:
Rekisterissä on seuraavat asiakastiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot. Tilauksiasi koskevat tiedot tallentuvat verkkokauppaan. Rekistereiden tiedot säilytetään, kunnes ne eivät ole enää liiketoiminnan kannalta tarpeellisia tai olet lähettänyt pyynnön poistaa tietosi rekisteristä.

 Säännönmukaiset tietolähteet
 
Saanmmerekisteriin tallennettavat tiedot asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä varauksista, viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
 
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa tai viranomaisten pyynnöstä.

 Rekisterin suojauksen periaatteet
 
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Rekisterin käyttöoikeus on rekisterin ylläpitäjän lisäksi EkoKauneushoitola & Shop karoliina K:n henkilökunnalla. 

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
 
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle, osoitteella EkoKauneushoitola karoliina K, Karoliina Käyhkö-Leppänen Kuntoilijanlenkki 2 Lh 9 21420 Lieto.

Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
 

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa)

Toimitusaika-ja maksu

toimituskulu kosmetiikalle ja pesuaineille on 6,90€ ja lahjakorteille 1,90€. Yli 60€ tilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Tilaukset lähetetään arkisin klo 17 mennessä 1-3 päivän kuluessa tilauksesta, ellei toisin ilmoiteta. 

Toimitustavat

karoliina K verkkokaupan tuotteet toimitetaan Postin kautta. Tilaus on mahdollista myös noutaa Liedon tai Turun toimipisteiltämme

Palautukset

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät.

Asiakaspalautus on maksuton. Ota yhteyttä karoliina.kayhko@gmail.com halutessasi palauttaa.

bottom of page