top of page
43758092_482935828877844_785007507739036

Kotimainen Murumuru tekee ihon ja hiusten hoidosta ekologista ja ylellistä. Myös herkkäihoiset haluavat nauttia kauneudesta ja pehmeästä ihosta. Ihastuttavat Murumuru-tuotteet tehostavat herkän ihon suojaa kosteuttamalla ja ravitsemalla ihoa. Monella tuotteella on useita eri käyttötarkoituksia ja osa tuotteista sopii myös perheen pienimmille.

Tuotteet valmistetaan lähituotantona Helsingin Herttoniemessä. Murumuru-tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja vegaanisia. Murumurun pääraaka-aine murumuruvoi tunnetaan tulehdusta ja ihon punoitusta vähentävästä vaikutuksestaan ja siksi se sopii loistavasti herkälle iholle. Sarjan raaka-aineissa on Murumuruvoin ohella lähituotettuja suomalaisia uutteita ja öljyjä, kuten herkkää ihoa rauhoittavaa kaurauutetta.

Sarjan on kehittänyt herkän ihon tuotteisiin erikoistunut EKOPHARMAn ja Atopikin luoja Naviter. Murumuru ja Naviter ovat edelläkävijöitä kestävän kehityksen edistämisessä. Ylimääräisen kemikaalien vaikutusta ihmisiin ja ympäristöön halutaan keventää. Siksi Murumurun pakkaukset ovat kierrätettäviä ja raaka-aineet huolella valittuja. Pienillä teoilla voit olla mukana!

Murumurun valtteja ovat tuotteiden monikäyttöisyys, selkeät, laadukkaat raaka-aineet ja ekologinen, vastuullinen arvomaailma.

bottom of page