top of page

MAGNEETTIRIPSET

Näyttävä katse juhliin tai arkeen onnistuu nyt ilman haitallisia ja allergisoivia ripsiliimoja! Magneettiripset sopivat kaiken ikäisille ja pienen harjoittelun jälkeen niiden käyttö on helppoa. Valikoimastamme löydät kahden kotimaisen merkin käsintehtyjä, erittäin laadukkaita ripsiä ; Wennbergin luonnonsilkkikuituisia ja Landén Lashesin vegaanisia, synteettisestä silkistä valmistettuja. Ripset valmistetaan Aasiassa vastuullisissa tehtaissa, mutta ovat suomalaista suunnittelua. 

 

Magneettiripset ovat kauneusalan uusin trendi, jolla on nyt valtava kysyntä-eikä ihme! Ripsien asennukseen ei käytetä lainkaan liimaa ja on käytössä hyvin miellyttävät, pehmeät ja täysin turvalliset. Ripset sopivat myös herkkäsilmäisille. Wennbergin ripset ovat laadukkainta korealaista silkkikuitua, jota maailmasta löytyy. Landén Lashesin ripset taas ovat täysin veganiset, synteettisestä silkkikuidusta valmistetut. Magneetit on pikkuruiset ja erittäin vahvat. Kuidut on kiinnitetty ripsilankaan käsin sitomalla ja pysyvät vahvasti kiinni. Ripset ovat ehdottomasti ”Cruelty Free” ja alusta loppuun käsin valmistetut. Ja mikä parasta, asennukseen ei tarvita ammattilaista, vaan ostaessasi ripsiparin, me ohjeistamme Sinut asentamaan ripset itse ja huoltamaan ne oikein. Ripset poistetaan aina yöksi ja huolletaan seuraavaa käyttöä varten, jolloin ripsillä on oikein hoidettuna yli 100 käyttökertaa!

Tarvitset ripsien kotiasennusta ja huoltoa varten pinsetit ja öljyttömän silmämeikinpoistoaineen. Suosittelemme EKOPHARMAHelsinki Vadelma silmämeikinpuhdistusvaahtoa. 

46482064_10156667692144876_8060229171508
Wennberg kaikki.jpg
bottom of page