top of page
14199421_937721759687493_680452161823382

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään  ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA hoidot ovat hellävaraisia ja sopivat kaikille ihoille ja kaikenikäisille. EKOPHARMA kasvohoito on mahdollista toteuttaa myös kokonaan HAJUSTEETTOMANA, eli hoidot sopivat myös kaikkein herkistyneimmillekin. EkoKauneuhoitolassa tehdään EKOPHARMA kasvo-, vartalo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä raskaana olevien, lasten ja miesten ihoille räätälöityjä, hellävaraisia hoitoja.

 

EKOPHARMA Helsinki KASVOHOIDOT

EKOPHARMA MARJAMATKA KASVOILLE 90MIN 98€

EKOPHARMA Marjamatka on täydellinen, pitkä kasvohoito, joka sisältää alkurentoutuksen, pintapuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen, ihotyypin mukaisen seerumin imeytyksen ja unelmaisen pitkän ja rentouttavan hieronnan, hoitonaamion, joka valmistetaan räätälöidysti vain Sinun ihoasi varten paikan päällä hoitolassa tuoreista EKOPHARMA raaka-aineista. Valitse tämä, kun haluat saada ihollesi sekä syväpuhdistuksen, että rentouttavan hieronnan, tasapainottuneen ihon ja mielen.

Sopii Sinulle, joka haluat saada perinteisen pitkän ja kunnollisen kasvohoidon 2-6 kertaa vuodessa. Täydellinen lahjaksi vaimolle, äidille, mummille, kummille ja anopille! Saatavan myös HAJUSTEETTOMANA, sopii herkimmällekin iholle.

SAATAVILLA: LIETO/TURKU

EKOPHARMA KASVOHOITO IHOTYYPIN MUKAAN 60MIN 76€

EKOPHARMA kasvohoito räätälöidään kosteuttavaksi, rauhoittavaksi, puhdistavaksi tai Anti-age hoidoksi ihon tarpeiden mukaan. Hoito on mahdollista kokonaan HAJUSTEETTOMANA. Hoito sisältää alkurentoutuksen, pintapuhdistuksen, kuorninnan, kulmien siistimisen (vahalla), hieronnan serumin, öljyn ja hierontavoiteen coctaililla sekä ihon tarpeiden mukaisen naamion. Rentouttavan ihana hieronta tehdään myös pään alueelle, joten huomioithan, että myös hiuksesi ja päänahkasi saavat tehokasta öljyhoitoa.

Jos olet vasta siirtynyt tai siirtymässä luonnonkosmetiikkaan, tai olet herkistynyt ja/tai allerginen, on EKOPHARMA kasvohoito Sinulle

oikea hoito aloittaa käynnit EkoKauneushoitolassa.

SAATAVILLA: LIETO/TURKU

EKOPHARMA KASVOJEN VIRKISTYS 30MIN 40€

Onko aikasi vähissä, mutta haluat saada ihosi heleämmäksi ja haluat rentoutua hetken? Tai haluatko antaa ihanan lahjan läheisellesi sopivaan hintaan? EKOPHARMA Kasvojen virkistys on puolen tunnin tehopaketti ekokosmetologin taitavissa käsissä. alkurentoutuksen, Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, seerumin imeytyksen  ja ihon tarpeiden mukaisen naamion sekä kotihoito ohjeet&suositukset

SAATAVILLA: LIETO/TURKU

 

EKOPHARMA NUOREN KASVOHOITO 60MIN 63€

Alle 17 vuotiaiden oma hoito. Sopii epäpuhtaasta ihosta herkälle iholle, ts. kaikille.

SAATAVILLA: LIETO/TURKU

EKOPHARMA HEMMOTTELUHETKI LAPSILLE 25MIN 28€

Lapsille räätälöity hemmotteluhetki ehdottoman turvallisilla tuotteilla

SAATAVILLA: LIETO/TURKU

EKOPHARMA MIEHEN KASVOHOITO 60MIN 76€

SAATAVILLA: LIETO/TURKU

 

bottom of page