top of page

Suihkurusketus

TIESITKÖ, ETTÄ NYKYÄÄN AINOA TURVALLINEN TAPA RUSKETTUA ON LUONNOLLINEN SUIHKURUSKETUS TAI RUSKETUSAINEET

EkoKauneushoitola käyttää laadukkainta luonnollista Vita Liberata rusketusuutetta. Saatavilla on kolme eri laatua, joista jokaisesta on vielä saatavilla kaksi eri sävyä.

Vita Liberata suihkurusketus 45 €

Vita Liberata pHenomenal suihkurusketus 49€

-  aikuisen , kuivan ja vaativamman ihon hoitavampi anti-age uute

Kun haluat saada iholle terveen, luonnollisen ja raikkaan rusketuksen vaikka ennen lomamatkaa tai juhlia, varaa rusketusaikasi 1-5 päivää ennen H-hetkeä. Kun teet kotona alkuvalmistelut ohjeiden mukaan, saat kestävämmän ja tasaisemman rusketuksen:

 

SPRAYRUSKETUS OHJEET:

Tule rusketukseen puhtaalla ja kuoritulla iholla, paras tuote kuorintaan on luonnollinen, mahdollisimman vähäöljyinen. Suosittelemme esim. Optiatin kahvikuorintoja kasvoille ja vartalolle Rusketuspäivänä on erittäin tärkeää, että poistat deodorantin, hajuveden ja meikin iholtasi. Rusketuksen jälkeen on hyvä pukeutua tummiin ja löysiin vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita, varvas- tai remmisandaaleja ja rintaliivejä. Anna rusketuksen kehittyä vähintään 8-10 tuntia ennen peseytymistä ja peseydy rusketuksen jälkeen ensin pelkällä vedellä. Rusketuspäivänä iho tummuu tunti tunnilta, koska siinä on sekä kehite-, että varsinainen rusketusaine. Luonnollinen ja jokaisen iholle sopiva lopputulos näkyy seuraavana päivänä suihkun jälkeen. Nauti terveellisestä, luonnollisia raaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi! Se kuinka kauan rusketus kestää, on yksilöllistä. Keskimääräinen aika on noin kaksi viikkoa, mutta joillain ihoilla rusketus kestää jopa kolme viikkoa, kun toisilla ihoilla se kuluu jo viikossa. Runsas hikoilu, sauna, uiminen ja hankaus kuluttavat rusketuksen nopeammin. Voit jatkaa rusketusta kotona isteruskettavilla tuotteilla. Vita Liberatan kevyesti ruskettava vartalovoide esim. on tosi hyvä tähän.

10--y9k3m3rsqh_s835x0_c1311x766_l97x41_q

KAUNIS RUSKETUS VARTISSA

Temppelin Emäntä

"Juhlakausi lähestyy ja iho on talven jäljiltä kuultavan kalvakka. Kaunis juhlamekko näyttäisi kauniimmalta, värit hehkuvammilta, päivettyneellä iholla. Joten otetaanpas oikotiet käyttöön. .." Lue lisää

vita_liberata_suihkurusketus.jpg

KAASOILLE BRUNA

Mimmimafia

"...luki kalenterissani muutaman viikon takaisena perjantaina, sillä olimme sopineet Ekokosmetologi Karoliinan kanssa että kokeilemme Vita Liberata -suihkurusketusta hyvissä ajoin ennen häitä, jotta tiedämme miltä rusketus tulisi näyttämään... Lue lisää:

IMG_20180808_152251__01.jpg

MORSIAMEN HEMMOTTELUHOIDOT ENNEN HÄITÄ

Mimmimafia

Konkreettisin ulospäin näkyvä hemmottelu oli suihkurusketus....

Lue lisää:

bottom of page