top of page

Ekopharman luonnonkosmetiikka – marjamatka lähimetsään

Kevätaurinko lämmittää jo mukavasti poskia, lumi on sulanut jo monin paikoin kokonaan ja siellä täällä näkyy pilkottavan vihreitä versoja. Lisääntynyt valo virkistää mieltä ja herättelee talvihorroksesta. Kevät herättää meissä halun vaihtaa vaatetuksen värit vaaleampiin ja valoisampiin, pestä ikkunat ja siivota talven aikan pölyttyneet nurkat ja kaapit. Maku ja hajuaistimme alkaa myös kaivata keväällä pirteitä ja makeita hedelmien ja marjojen makuja. Samoin ihomme kaipaa vuodenajan vaihtuessa erityishoitoa; syväpuhdistusta, kosteutusta ja suojaa auringon säteiltä. Ekopharman tuotteiden kanssa saat nuo ihanat tuoksut ja marjojen energian iholle!


Ekopharma on kotimainen tehokas, vegaaninen ja täysin luonnollinen ammattikosmetiikkasarja, joka valmistetaan kotimaisista lähituotetuista raaka-aineista Helsingin Herttoniemessä. Ekopharman tuotteet saavat voimansa suomalaisista marjoista ja kasviuutteista, joissa on koko kasvikunnan parhaimmat ravintoarvot iholle. Marjoilla , ja eritoten näillä pohjoisen marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Mitä pohjoisempaa marjat kerätään, sitä enemmän niissä on ravintorikkaita antosyaaneja ja flavonoideja. Vaihtelevat sääolosuhteet, päivän ja yön lämpötilavaihtelut, marjojen pitkä ja hidas valmistautuminen kylmään talveen sekä niiden tumma väri ja pieni koko tekevät marjoista antioksidanttipommeja. Esimerkiksi suomalaisen karpalon siemenöljy sisältää karotenoideja sekä luonnon öljyistä eniten tocotrienolia, joka antaa tehokasta suojaa vapaita happiradikaaleja ja ennenaikaista ikääntymistä vastaan sekä auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon ja ravitsee ihoa. Karpalon siemenöljy myös suojaa ihoa tehokkaasti UV-säteiltä. Marjan flavonoideilla on voimakas antioksidanttinen vaikutus, joten karpalon siemenöljy sopii erityisen hyvin rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.Ekopharman tuotteiden tuoksumaailmat ovat huumaavan marjaisia ja raikkaita, ja ne johdattavat käyttäjänsä joka aamu ja ilta marjamatkalle lähimetsään.


”Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista”


Ekopharmalta löytyy kaiken kaikkiaan neljä hoitolinjaa kasvojen ihon hoitoon: Herukka, Tyrni, Vadelma ja Karpalo, joista jokainen on suunnattu hieman eri ihon tarpeille. Valitsemme hoitolassa juuri sinun ihollesi sopivimman ja sen hetkisiä tarpeita vastaavat tuotteet Ekopharma kasvohoidoissamme. Räätälöimme hoidon ja kotihoitotuotteet juuri Sinun ihollesi sopivaksi, eli ihollesi parhaiten sopivat tuotteet saattavat olla kaikki yhdestä hoitolinjasta, mutta joskus myös yksilöllinen sekoitus useammasta hoitolinjasta.


Hellävarainen Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle, atooppiselle, kuivalle ja helposti ärtyvälle iholle. Mustaherukan vitamiinit ja siemenöljyn sisältämät omega rasvahapot hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa. Prebiootit ja peptidit vahvistavat ihon omaa suojakalvoa. Herukka-hoitolinjasta löytyy myös täysin hajusteettomia tuotteita tuoksuyliherkille. Tuotteissa on kuitenkin miellyttävän pehmeä luonnollisten raaka-aineiden tuoksu. Luonnonkosmetiikan lisätyt hajusteet ovat eteerisiä öljyjä tai niiden yhdistelmiä. Herukka- linjan hajusteellisten tuotteiden eteerinen öljy on kevyt appelsiini. Herukka tuotteet sopivat kaiken ikäisille ja osaa tuotteista voit käyttää hyvin jo perheen pienille atoopikoille.


Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tyrni sisältää paljon karotenoideja, A-vitamiinin esiasteita, jotka ovat tärkeä ainesosa nuorekkaan ihon ylläpidossa. Tyrni-hoitolinjan anti-age-peptidit tehostavat kollageenin muodostusta, mikä lisää ihon kiinteyttä ja silottaa juonteita. Tyrni tuotteet ovat myös erinomaisia pigmenttimuutosten ehkäisyssä ja hoidossa.


Kosteuttava Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa. Vadelma sisältää kosteuttavia, hoitavia ja

suojaavia aineisosia. Antioksidanttinen vadelman siemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta, hyaluronihappo kosteuttaa ihoa mahdollisimman syvältä. Vadelma-hoitolinjan keramidit vahvistavat ihon omaa kykyä estää kosteuden haihtumista. Vadelma tuotteet sopivat kaikille kuivuudesta tai pintakuivuudesta kärsiville ihoille.


Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää sen tulehdusta. Karpalon antimikrobiset ainesosat puhdistavat ihoa, ehkäisevät mikrobien kasvua ja tasapainottavat talintuotantoa. Karpalon siemenöljy on erittäin antioksidanttinen öljy, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Karpalo linjan tuotteet on suunniteltu epäpuhtaalle, rasvaiselle, akne, ruusufinni ja POD-iholle.


Ekopharman kasvotuotteet löydät verkkokaupastamme sekä Turun ja Liedon EkoKauneushoitolastamme. Kun varaat maaliskuulle Ekopharman 60min tai 90min kasvohoidon, hedelmähappohoitosarjan, Nuoren kasvohoidon tai vartalohoidon, saat lahjaksi 100ml Ekopharma kasvoveden tai kulmien värjäyksen. Varaa maaliskuun hoitosi www.karoliinak.fi/ajanvaraus tai soittamalla puh 0400 828242. Etu ei koske lahjakortilla maksettavia hoitoja.


Kun ostat verkkokaupastamme Ekopharma tuotteita maaliskuussa vähintään 80€ (eurolla) saat lahjaksi Ekopharma 100ml puhdistustuotten tai kasvoveden. Lahjatuote lisätään automaattisesti tilaukselle summan ylittyessä.


Käytämme kasvohoidoissa ffp2 hengityssuojaimia ja hanskoja, jotka suojaavat molempia, sekä Sinua että hoitajaasi. Vaihdamme pyyhkeet ja desinfioimme pinnat, ovenkahvat, maksupäätteen ym. tärkeät pinnat jokaisen asiakkaan jälkeen. Tuuletamme tilat useamman kerran päivän aikana. Teemme kaiken minkä voimme taataksemme sinulle turvallisen käynnin meillä. Käytäthän kuitenkin kasvomaskia tullessasi, myymälässä asioidessasi ja lähtiessäsi, jos seuraava asiakas vaikka tulisi ovella sinua vastaan. Tulemme töihin vain täysin terveinä, teethän sinäkin niin hoitoihin tullessasi. Voit peruuttaa tai siirtää aikaasi koska tahansa, jos tunnet olosi vähääkään sairaaksi. Välitetään toisistamme ja kannetaan vastuuta. Olet lämpimästi tervetullut meille rentoutumaan ja unohtamaan hetkeksi arjen kiireet ja murheet. Pidämme Sinusta hyvää huolta. Sinä olet Tärkeä!


225 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page