top of page

Kauneus on asenne, meidän asenteemme tulee Luonnosta, lähde matkalle kanssamme kohti holistista kauneutta! 

Anumati hoidoista löydät rentouttavan ja kosteuttavan kaikille ihoille sopivan Suklaakasvohoidon, tehokkaat AHA sekä BHA hapotushoidot erilaisiin iho-ongelmiin, aktiivihiileen perustuvan kivuttoman ihon syväpuhdistuksen eli Detox Energy+ kasvohoidon sekä tehokkaasti ihoa uusivan Mesoterapia mikroneulauksen. 

Jos haluat tutustua Anumatiin ensin hieman edullisemmalla hoidolla, kannattaa varata puolen tunnin Luomu kasvojenvirkistys.

ANUMATI NATURALS KASVOHOIDOT 

 

ANUMATI SUKLAAUNELMA TAI KASVOHOITO IHOTYYPIN MUKAAN 60MIN  78€

Suklaaunelma kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Janoinen ja pintakuiva iho hyötyy tästä hoidosta eniten, mutta kuten kaikki tiedämme, kaikki mikä on höystetty suklaalla, tekee jokaiselle naiselle erityisen hyvää. Tässä herkullisen hemmottelevassa tunnin kasvohoidossa saat alkurentoutuksen, tehokkaan kuorinnan ihotyyppisi mukaan, kulmien siistimisen (vahalla), unelmaisen rentouttavan hieronnan, suklaanaamion ja kotihoito-ohjeet ja tuotesuositukset. Hoidon päätteeksi saat nautiskella mitäpä muuta kuin ihanaa ja terveellistä raakasuklaata! Kasvohoito ihotyypin mukaan räätälöidään sopivaksi epäpuhtaalle, kuivalle, pintakuivalle, herkälle tai hyperpigmentaatiosta kärsivälle iholle.

SAATAVILLA: LIETO/TURKU

ANUMATI DETOX SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO 70MIN 85€ SUOSITTU!

Kirkasta ihosi syväpuhdistavalla luomukasvohoidolla! Anumati Naturals luomu Detox kasvohoito syväpuhdistaa ja edistää kuona-aineiden poistumista iholta. Aktiivihiilikuorintanaamio imee itseensä ylimääräistä kuonaa, likaa ja rasvaa iholta, kirkastaa ihon sävyä ja pehmentää ihon pinnan.  Kuonien poistumista aktivoiva hieronta rentouttaa samalla kun seerumin hoitavat aineet imeytyvät syvälle ihoon pehmentäen sen täydellisesti. Hoito viimeistellään energisoivalla ja ihoa kirkastavalla kasvonaamiolla. Lopputuloksena on puhdas, kaunis ja elinvoimainen iho! Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Kivuton ihonpuhdistus, joka voidaan tehdä ihon tarpeen mukaan 2-12 kertaa vuodessa. Seka- tai hieman tukkeutuneelle iholle erinomainen sarjahoitona 2-3 vkon välein.

SAATAVILLA : LIETO/TURKU

ANUMATI MESOTERAPIA MIKRONEULAUS 1H 1 KRT. 189€, SARJANA 139€/KRT.

Tehokas uudistus iholle täysin luomuna Anumati Naturals tuotteilla!  Mesoterapia mikroneulauksen hoitoteho perustuu pieniin paikallisiin pistoksiin. Hoito soveltuu hyvin kasvojen- ja kaulan alueen ihon ikämuutosten ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Hoitoaineilla parannetaan ihon uudistumista, lisätään ihon kosteudensitomiskykyä, joka tekee ihosta napakamman, sileämmän ja pehmeämmän. Mikroneulaus kiihdyttää kollageenituotantoa ja moninkertaistaa tuotteiden imeytymisen ja palauttaa ihon kimmoisuuden ja kiinteyden. Mikroneulaus soveltuu hyvin juonteiden silottamiseen, ihon värin tasoittamiseen, maksaläiskien vaalentamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen.

Mikroneulauksessa paras tulos saavutetaan sarjahoidolla. Sarjahoito tarkoittaa minimissään 3 hoitokertaa.

Hoitosarjat suunnitellaan yksilöllisesti ihosi tarpeiden ja henkilökohtaisten toiveidesi mukaisesti. Hoitokertojen määrä riippuu hoidettavasta alueesta ja ihon vahvuudesta, tässä esimerkkejä:

Arvet kasvoissa tai keholla , arvio 3-5 krt.

Kiinteytys vaatii 3 krt

Ihon kirkastus/sameuden poisto 1-3 krt.

Maksaläiskät vähintään 3 krt.

Leikkauksien jälkeiset arvet vaatii 3.krt

Aknearvet tuoreet 3.krt, vanhemmat yli 5 krt.

Mikroneulaus tuntuu iholla. Kivun kokemus on aina yksilöllinen ja toiset kokevat neulauksen kivuliaampana, kun toisille se ei tunnu millekään. Halutessasi saat hoidettavalle alueelle lisämaksusta puudukevoiteen. Ilmoitathan kuitenkin varausta tehdessäsi, jos haluat puudukkeen, niin tiedämme varata hieman lisäaikaa hoitoosi.

SAATAVILLA LIETO/TURKU

Anumati Naturals on  fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva ammatti ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on  luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteiset raaka-aineet aina kasveista, kukista marjoihin. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Ihonhoitotuotteet eivät saisi poiketa terveellisestä ruokavaliosta. Tarvitsemme samoja sateenkaaren antioksidantteja ihonhoidossa kuin sisäisessä ravitsemuksessamme.
Siksi Anumati käyttää parhaita kasveja, marjoja ja hedelmäuutteita täydentämään ihosi hoitoa. Sekä iho että kehomme tarvitsevat ravitsemusta, jossa on hivenaineita, tärkeitä mineraaleja, omega-rasvahappoja sekä vitamiineja synergiassa.

Tuotteet kunnioittavat ja ylläpitävät ihon optimaalista pH- ja kosteustasapainoa, mikä saa ihon sekä tuntumaan että näyttämään  terveeltä ja elinvoimaiselta. Ihonhoitotuotteet Anumatilta ovat monikäyttöisiä ja ne on suunniteltu vastaamaan ihon kaikkiin tarpeisiin. Niiden koostumukset ja ainesosat on suunniteltu toimimaan yhdessä ja täydentämään toisiaan. Nämä raaka-aineet eivät vain kiinteytä, vaan ne myös auttavat ihoa tasapainottumaan ja uusiutumaan. Anumatin periaate on The Best for Less!

Iho joutuu jatkuvasti kokemaan erilaisia muutoksia, jotka liittyvät muun muassa ikääntymiseen, elämäntapamuutoksiin, ravitsemukseen, vuodenaikojen vaihteluihin sekä ympäristön vaikutuksiin.

Anumati Naturals on tuloksellinen luomuihonhoitosarja jokaiselle.

Anumati Naturals sopii naisille sekä miehille.

Anumati Naturals tasoittaa ja kiinteyttää ihoa, parantaa ihon kestävyyttä pohjolan ilmastossa, aktivoi ihon uudistumista sekä parantaa ihon sävyä. Tervetuloa Anumati Naturals maailmaan.

bottom of page